Vechiul pc-testament
Imagine1. La inceput, Dumnezeu l-a creat pe BIT si BYTE. Si cu ei a creat WORD-ul.
2. Si erau doi BYTE in WORD, si nimic altceva nu exista. Dumnezeu a separat UNUL de ZERO si a vazut ca lucrul acesta este bun.
3.
Dumnezeu a zis: „Sa fie acum DATA”. Si asta a fost. Dumnezeu a zis: „Sa se stranga la un loc DATA si sa fie asezate fiecare la locul ei”. Si a creat discurile FLOPPY, HARD-discurile si COMPACT discurile.
4. Si Dumnezeu a spus : „Sa fie COMPUTERE, ca sa existe locuri unde sa fie folosite toate aceste discuri”. Asa a creat Dumnezeu COMPUTERELE si le-a numit HARDWARE.
5. Dar SOFTWARE nu exista inca. Dumnezeu a creat insa PROGRAME , unele mici, altele mari… Si le-a spus acestora: „Cresteti, inmultiti-va, umpleti COMPUTERELE, supuneti-le si gestionati-le toata MEMORIA”
6. in ziua in care a facut Dumnezeu COMPUTERUL nu era inca pe pamant nici un om care sa lucreze cu el. Si atunci Dumnezeu a luat un om si i-a suflat in cap, suflare de logica, si a creat PROGRAMATORUL.
7. Si Dumnezeu i-a dat lui lumea COMPUTERULUI, ca s-o lucreze si s-o pazeasca.Si
PROGRAMATORUL a supus programele vointei sale si a guvernat peste toate
COMPUTERELE si toate tipurile de DATA
8. Dumnezeu a dat PROGRAMATORULUI porunca aceasta: „Poti sa folosesti toate volumele si subvolumele copacului cu PROGRAME dar din pomul cu WINDOWS sa nu mananci, caci in ziua in care vei manca din el vei muri negresit”.
9. Dumnezeu a zis apoi : „Nu este bine ca omul sa fie singur”. Si a luat una din coastele PROGRAMATORULUI si a facut din ea o creatura care sa priveasca neincetat la PROGRAMATOR , care sa admire si sa iubeasca tot ce va face acesta. Si Dumnezeu a numit creatura:USER.
10.Programatorul si user-ul se descurcau de minune.
11.Dar Bill era mai siret decit toate fiarele WORD-ului pe care le facuse Dumnezeu.
El a zis USER-ului: „Oare a zis Dumnezeu cu adevarat:?”
12.USER-ul a raspuns: „Dumnezeu ne-a permis sa rulam orice program si sa folosim orice data dar ne-a spus sa nu rulam WINDOWS-ul, ca vom muri”.
13.Atunci Bill a spus USER-ului : „Hotarat lucru, daca il veti folosi nu veti muri, dar Dumnezeu stie ca in ziua in care veti gusta din WINDOWS vi se vor deschide ochii si veti fi ca Dumnezeu, cunoscand binele si raul.
Veti fi capabili sa creati si voi orice doriti, printr-o simpla apasare de MOUSE”.
14.Si USER-ul a vazut ca fructele WINDOWS-ului erau placute de privit si usor de folosit, s-a gandit ca era de dorit ca ele sa deschida cuiva mintea. A luat deci din ele si le-a incercat, a dat si PROGRAMATORULUI, care era alaturi, si acesta le-a incercat si el.
15.Atunci au deschis ochii amindoi si au inceput sa se teama ca orice invatatura ar deveni inutila, din moment ce totul va putea fi inlocuit cu WINDOWS-ul. Dar USER-ul instalase deja fructul oprit in COMPUTERUL sau si uitandu-se rugator in ochii PROGRAMATORULUI, il convinse si pe acesta sa se bucure alaturi de el.
16.Curand PROGRAMATORUL avu nevoie de noi si noi DRIVER-e si, cum acestea nu se gaseau oriunde, incepu sa se agite ca sa faca rost de ele.
17.Atunci se auzi glasul Domnului: „Ce cauti tu atat de infrigurat?”. Si PROGRAMATORUL a raspuns: „Am nevoie de noi DRIVER-e si ma simt ca in DOS-ul gol fara ele”.
18.Si Dumnezeu a zis: „Cine ti-a spus tie ca ai nevoie de noi DRIVER-e? Ai rulat cumva WINDOWS-ul?”.
19.PROGRAMATORUL a raspuns spasit: „USERUL pe care mi l-ai dat sa fie langa mine, mi l-a adus si l-am incercat”.
20.Si Dumnezeu a spus USER-ului: „Ce ai facut?”. USER-ul a raspuns: „Bill m-a amagit si am incercat…”
21.Dumnezeu i-a zis lui Bill: „Fiindca ai facut lucrul acesta, blestemat esti sa fii invidiat de toate creaturile pamantului. Si toti USER-ii, de cate ori se vor incurca in crengile WINDOWS-ului, pe tine te vor injura. in veci vei fi nevoit sa creezi noi si noi ramuri pentru WINDOWS si nimic altceva”
22.Dumnezeu a zis apoi USER-ului: „Voi mari foarte mult suferinta si insarcinarea ta. WINDOWS-ul te va dezamagi zi de zi si-ti va epuiza toate resursele de MEMORIE. Vei fi nevoit sa folosesti programe jalnice si vei apela umil la ajutorul programatorului iar el va stapani peste tine”
23.Dumnezeu s-a intors spre PROGRAMATOR si i-a zis: „Fiindca ai ascultat de glasul USER-ului si ai folosit ceea ce eu ti-am poruncit sa nu folosesti, blestemat esti sa nu fii niciodata linistit. Toate programele tale vor avea erori si vei fi nevoit sa le depanezi si sa le tot depanezi, zilnic, pana la sfarsitul veacurilor”.
24.Si Dumnezeu ii azvarli pe toti din CENTRUL DATA si inchise usa in spatele lor. Apoi Dumnezeu a creat PAROLA.
25.GENERAL PROTECTION FAULT

 

Reclame

Despre Sysy

Fara Dumnezeu omul ramine un biet animal rational si vorbitor,care vine de nicaieri si merge spre nicaieri,, (Petre Tutea)
Notă | Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s